Nieuwe website

Nieuwe website

Beheer NGKV No Comments
  Geen categorie

U heeft het misschien al ontdekt, maar u bevindt zich nu op de nieuwe website van NGKV de Regenboog. Deze website is nog in aanbouw.

NGKV de Regenboog

Beheer NGKV No Comments
  Geen categorie

Misschien ben je zelf wel lid van een kerk. Misschien ben je er nog nooit geweest. Je bent verbaasd dat elke zondagmorgen weer zoveel mensen met een bijbeltje onder de arm naar de kerk gaan. Zelfs jongeren van rond de achttien. Wie zijn die mensen en wat drijft hen? Het antwoord is Jezus Christus! Hij staat centraal in onze kerkdiensten. Hij is de zin van ons leven.

Misschien is je buurman wel gereformeerd. Iemand uit je klas, je voetbalteam, of zomaar iemand die je kent. Misschien heb je hem nog nooit over God horen praten. Eigenlijk zouden we wel aan iedereen willen vertellen wie Hij is en wat hij voor ons betekent. Maar vaak is er een soort schroom om erover te praten. Een angst vreemd of opdringerig gevonden te worden. Ook hebben de kerk en kerkmensen soms niet zo’n goede naam. Maar God wel!

Op deze website willen we je kennis laten maken met onze gemeente, maar vooral met wat ons beweegt. Elke zondag wordt er gepreekt over God, over Jezus. Over de vergeving van onze zonden. Over de zin van ons bestaan. We willen je ook van harte uitnodigen om eens een dienst bij te wonen in onze of één van de andere ‘vrijgemaakte’ kerken in Nederland. Misschien moet je een drempel over, voel je je een ‘vreemde eend in de bijt’….

Voor God is nooit iemand een ‘vreemde eend’!

Van harte welkom dus!

Jezus is het antwoord!…wat was de vraag?

Beheer NGKV No Comments
  In Footer

Themadienst zondag 12 maart!

Jezus is het antwoord!……wat was de vraag?

Hierover gaat het in een laagdrempelige dienst op zondag 12 maart, iedereen is van harte uitgenodigd!

De dienst word gehouden om 10 uur in het kerkgebouw van de GKV.

In deze dienst zal Gerard Nederveen voorgaan.

Na de dienst is er koffie en thee.

Wij hopen op een fijne dienst samen tot eer van God!

Homo in de kerk

Beheer NGKV No Comments
  Geen categorie

Homoindekerk.nl is een handreiking om tot een christelijke omgang met homoseksuele gemeenteleden te komen en een Bijbels verantwoorde visie op homoseksualiteit te ontwikkelen. De website is een samenwerkingsproject van de Gereformeerde Kerken (vrijgemaakt) en de Nederlands Gereformeerde Kerken.

Lees verder op de website… http://www.homoindekerk.nl/

Nieuwe mededelingen

Hier kunt u het sjabloon downloaden waarmee u mededelingen kunt indienen die op de beamer getoond moeten worden.

DownloadMeer info…

 

 

Mail uw diapresentatie naar: scriba@ngkv-deregenboog.nl